Keresés
Termékek
 
  
A Nebulóért Kft 1994. óta működő magyar tulajdonú vállalkozás. Megalakulásunktól kezdődően vagyunk jelen a papír-írószer, irodaszer termékek piacán, mint kiskereskedő.
Pécs belvárosában, a Jókai Mór utcában üzemeltetjük azt a kereskedelmi egységünket, amelyben nap, mint nap visszatérő törzsvevőinkkel találkozunk. Az évek során, a bolton kívüli vevői körünk kialakításánál is a személyes kapcsolatot tartottuk szem előtt. Mára jelentős vevőkörrel bírunk a kis létszámú irodák körében. Célunk, hogy a partnereink kiszolgálásában mindvégig megmaradhasson a személyes kapcsolattartás. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert így látjuk biztosítva, hogy egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban részesítsük vevőpartnereinket.
 
  
Aki ismeri Pécs belvárosának közlekedési viszonyait, tisztában van vele, hogy a Jókai Mór utcában nem egyszerű autóval közlekedni. Így aki „súlyosabb” bevásárlásra készül, nem biztos, hogy ezt a környéket választja.
 
 
 
A fejlődés, növekedés útját partnereink elvárásainak történő még jobb megfelelésben, a részükre nyújtandó egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban látjuk. A kiszolgálásban igyekezünk gyorsak lenni, és a költségeket minimalizálni vevőpartnereink versenyképességének növelése érdekében. Ezzel a céllal hoztuk létre web áruházunkat, ahol továbbra is „személyes kapcsolatban” maradhatunk vevőinkkel, akik még kényelmesebben vásárolhatnak.
 
Szolgáltatásainkból:
  • katalógus a forgalmazott termékkörről: ha még nem rendelkezik ez évi katalógusunkkal, írjon nekünk a papirbolt@nebuloert.hu e-mail címre és postázunk Önnek.
  • Akciós kiadványok: időszakonként akciós kiadványokkal jelenünk meg, melyet regisztrált partnereinknek automatikusan megküldünk.
  • Fizetési mód átutalás: A megrendelt áru kiegyenlítése minden esetben átutalással történik.
  • Házhozszállítás 24 órán belül. Az ország egész területén, a megrendeléstől számított 24 órán belül leszállítjuk megrendelt termékét. Ráadásul nettó 30.000,- Ft vásárlási érték felett ingyenesen! (Bővebb információt talál a Vásárlási feltételek címszó alatt, kérjük tájékozódjon!)
 Jó minőségű, szép irodaszereket használó partnereink számára igyekezünk értékarányos áron elérhetővé tenni a világ bármely más országában rendelkezésre álló termékeket.
 
 
Kosaram
Vásárláshoz kérjük, jelentkezzen be